Garido: "Hvala navijačima, ovo je fenomenalno!"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 28.02.2013.
11:58
Izvor: Sportske.net, redstarbelgrade.info

Fudbaler iz Hondurasa oduševljeno je govorio o svom debiju u dresu Crvene zvezde, posebno se osvrnuo na navijače kojima se zahvalio na podršci.

redstarbelgrade.info
redstarbelgrade.info

Povezane vesti

Po mnogima i najbolji akter premijerne utakmice protiv Javora, Luis Garido je nagvestio da će Zvezda u njemu dobiti veoma kvalitetno pojačanje za nastavak borbe u domaćem šampionatu.

Skromno ističući da će dati sve od sebe da u nastavku sezone bude još bolji, reprezentativac Hondurasa se zahvalio na podršci navijača na jučerašnjem meču.

„Hvala mnogo navijačima, ovakve stvari i zaista znače jer znam da se od mene mnogo očekuje.“

„Jako sam zadovoljan kako sam primljen od strane svih počev od saigrača, rukovodstva, osećam a imam i potvrdu za pozitivne utiske i kod navijača, tako da ne mogu da ne budem srećan zbog načina na koji sam primljen.“, rekao je u razgovoru za portal 'redstarbelgrade.info' Luis Garido.

Osvrnuo se fudbaler iz Hondurasa i na ambijent koji su priredile Delije.

„Fenomenalno, zaista je bilo uživanje igrati u ovakvoj atmosferi kada konstantno imate vetar u leđa. Oduševljen sam načinom na koji navijači Zvezde bodre svoj tim.“, istakao je on.

Kada je u pitanju sam meč sa Javorom, Garido poručuje da njegov tim može znatno bolje.

„Moram da kažem da sigurno možemo bolje od ovoga. Mislim da smo bili u određenom grču i da nismo pružili maksimum i kvalitet u koji sam se uverio tokom priprema. Ipak, navijači mogu da očekuju znatno bolje igre u nastavku.“, rekao je fudbaler iz Hondurasa.


Ne propustite