Gasprom - Zvezdin Mrđa bolji od Hulka, Azara...

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.06.2014.
20:17
Izvor: Sportske.net

Da su golovi Dragana Mrđe koje je postigao u minuloj sezoni Jelen Superlige cenjeni i u Gaspromu, može se videti i na Tviteru, gde je čuveka ruska kompanija izdvojila najbolje strelce iz klubova čiji je sponzor.

Twitter: Gazprom Football
Twitter: Gazprom Football

Povezane vesti

Napadač Crvene zvezde Dragan Mrđa je na kraju domaćeg šampionata poneo titulu najboljeg strelca lige, a ovih dana je dobio još jedno laskao priznanje, i to u konkurenciji svetskih fudfbalskih zvezda.

Naime, kompanija Gasprom je na svom profilu na Tviteru, posvećenom fudbalu, objavila imena najboljih strelaca u protekloj sezoni, kad su u pitanju klubovi koje je sponzirisala.

I na toj listi strelaca je opet najbolji - Dragan Mrđa, sa 19 postignutih golova u Jelen Superligi, kojima je i najviše doprineo da Crvena zvezda posle šest sezona osviji šampionsku titulu.

Iza Mrđe su ostala takva imena poput Hulka iz Zenita sa 16 golova, zatim Edena Azara iz Čelsija sa 12 i Klas-Jana Huntelara iz nemačkog Šalkea koji je sezonu u Bundesligi završio sa ukupno 12 postignutih pogodaka.

Naravno, odmah će se javiti kritičari kako JSL ne može da bude stavljena u isti koš sa Bundesligom, Premijerligom, bilo ruskom ili engleskom, ali očigledno u Gaspromu ne misle tako.

Ko zna, posle sjajne sezone u Zvezdi, možda Mrđu od naredne gledamo u nekoj od pomenutih liga. Gasprom ga je na ovaj način odlično izreklamirao...






Ne propustite