Gde je granica? Na stolu Tomasa Partija plata od 100.000.000 dolara godišnje!

Autor: Ivan Cvetković
petak 23.06.2023.
21:30
Izvor: Sportske.net

Zvuči nemoguće, videćemo da li je tačno...

EPA-EFE/Daniel Hambury
EPA-EFE/Daniel Hambury

Povezane vesti

Tomas Parti (30) odigrao je veoma važnu ulogu u timu Arsenala koji se ove sezone do finiša borio za titulu prvaka Engleske.

Mikel Arteta će uskoro dobiti Kaija Haverca na raspolaganju, pregovara se sa Vest Hemom oko prodaje Deklana Rajsa, pa stoga ni ne čudi najava da bi reprezentativac Gane mogao da napusti Emirejts.

Novinar iz Gane Ibrahim Dara preneo je danas neverovatnu informaciju da su klubovi iz Saudijske Arabije za Partija spremili godišnju platu od neverovatnih 100.000.000 dolara neto.

Za vezistu su zainteresovani Al Hilal, Al Nasr i Al Kalej, ugovor bi bio na dve sezone, što bi mu donelo čak 200.000.000 dolara.

Arsenal bi mogao da računa na ozbiljno obeštećenje za momka kojeg su Atletiku iz Madrida pre tri godine platili 50.000.000 evra, najviše zbog činjenice da mu ugovor sa "tobdžijama" ističe na leto 2025. godine.

Saudijska Arabija krenula je u kupovinu velikih fudbalskih zvezda širom Evrope, uzevši u obzir spomenute cifre, pitanje je da li postoji granica kada se radi o finansijskim mogućnostima Arapa...

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak