''Gde su, šta (ne) rade'' - Filip Knežević...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.11.2012.
20:32
Izvor: Sportske.net

Dan posle iznenađujuće eliminiacije u osmini finala nacionalnog Kupa, trener Partizana osvrnuo se i na činjenicu da ni na klupi nije bilo bivšeg fudbalera Borca Filipa Kneževića, iako je šansu ukazao uglavnom rezervistima.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iako je u dresu Borca najavljivao veliki potencijal, zbog čega je, uostalom i doveden u Partizan, 21-godišnji Filip Knežević je danas maltene ''zaboravljen''.

Od početka sezone ne dobija priliku, mnogi su očekivali da ga vide u sredu protiv bivšeg kluba, ali ga nije bilo ni među 18 igrača.

Naravno, ova činjenica je privukla pažnju novinara, koji su danas tražili mišljenje trenera Vermezovića tim povodom, obzirom da je Knežević u Partizan došao kao mladi reprezentativac naše zemlje.

Vermezovićev odgovor na tu temu bio je prilično iznenađujući.

''Ponašanje na treningu mi ne daje za pravo da bi trebalo da mu dam šansu da zaigra. On ne radi ništa, pošto ima taj problem da je u Borcu bio zvezda tima. Ima kvalitet, ali ga ne pokazuje. Ipak, daćemo mu vremena za adaptaciju, nije u Partizan došao kao gotov igrač, već zato što ima potencijal'', izjavio je Vermezović.


Ne propustite