Genčić: ''Ana i Jelena dale loš primer, sramota za Armenulića''

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.02.2013.
20:27
Izvor: Sportske.net, danas.rs

Legendarni teniski trener Jelena Genčić izrazila je ogorčenje zbog činjenice da Ana Ivanović i Jelena Janković ne samo da nisu nastupile za Fed Kup reprezentaciju protiv Slovačke, već i da nisu svojim prisustvom pružile podršku ekipi. Genčićevu razočarao

tss
tss

Povezane vesti

U izjavi koju prenosi list ''Danas'', Jelena Genčić je uverena da su Ana i Jelena ''izmislile banalne povrede'', obzirom da su samo par dana kasnije bez problema nastupile na turniru u Dohi.

''U redu je da imate svoj plan i pošteno kažete zašto ne igrate, ali ne i da izmišljate povrede u koje će retko ko poverovati, pogotovo zato što su obe nastupale na WTA turnirima dan posle Fed kupa.

Nije sportski, ljudski i primereno da se tako ponašaju, a najgore od svega je što one nisu otišle u Niš na bar jedan dan da budu moralna podrška mladim igračicama, ovako su samo dale loš primer'',
ističe Genčićeva.

Ona se osvrnula i na podršku koju su najbolje srpske teniserke dobile od strane Radmila Armenulića.

''Sramota je šta je izjavio Radmilo Armenulić, potpredsednik Teniskog saveza Srbije, i što brani postupak Ane i Jelene. Ne mogu da verujem da je rekao kako je lakše predati meč na WTA turniru nego kad nastupaš za reprezentaciju i da u tome traži opravdanje!'', izjavila je Genčić, a prenosi ''Danas''.

Ne propustite