Genk gledao Pešića, a video braću Milinković-Savić!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.05.2014.
11:26
Izvor: Sportske.net

Belgijski prvoligaš Genk nameravao je da u svoje redove dovede napadača Jagodine Aleksandra Pešića ali su tokom finalnog duela nacionalnog Kupa Srbije pažnju Belgijanaca privukli prvotimci Vojvodine, braća Milinković-Savić.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Interesovanje koje je Genk pokazao za Aleksandrom Pešićem nije bilo dovoljno da napadač Jagodine završi u redovima belgijskog kluba ali se čini da na "Kristal Areni" ne odustaju od angažovanja nekog od igrača iz Jelen Superlige.

Dnevni list "Sport" došao je do informacije da je belgijski prvoligaš zainteresovan za dvojicu fudbalera Vojvodine, braću Milinković-Savić.

Sergej je tokom prolećne sezone u dresu Vojvodine pokazao o kakvom se potencijalu radi, dok je njegov brat Vanja prekomandovan u prvi tim posle sjajnih partija na golu kadetske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za EP na Malti.

Vojvodina je pred čelnike Genka iznela svoju ponudu, u pitanju je cifra od 2.7 miliona evra za "paket" igrača koji predstavljaju budućnost srpskog fudbala.


Imajući u vidu činjenicu da je Genk izgubio trku za Aleksandra Pešića jer je Tuluz ponudio milion evra za napadača Jagodine, teško je verovati da će Belgijanci pristati da plate obeštećenje od 2.7 miliona za braću Milinković-Savić ali treba sačekati jer je "cenkanje" tek počelo.

Ne propustite