Glava u Turskoj, pogled ka Nemačkoj

Autor: Boris Jovanović
utorak 14.02.2012.
08:55
Izvor: Sportske.net

Partizan stigao u Belek gde će obaviti poslednji deo priprema. Čeka se presuda lekara oko Marka Šćepovića i Grantovo mišljenje oko eventualne zamene.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kako piše klupski sajt, Partizan se udobno smestio u hotelu "Maksrojal" u Beleku.

Danas pre podne počinje poslednja faza priprema, treniraće se dva puta dnevno, a crno - beli će odigrati pet prijateljskih mečeva.

Sutra je na programu duel sa Černmorecom iz Odese, 25. februara na programu je generalna proba za prvenstvo, duel sa moskovskim Dinamom. Između ova dva meča srpskog šampiona će testirati Šahtjor, Horsens i kineski Điangsu.

Raspoloženje je juče pokvarila povreda Marka Šćepovića. U ovom trenutku još nije poznato koliko će odsustvovati, u najgorem slučaju završio je ovu sezonu.

U slučaju da je potrebna operacija, Grant će ostati sa Markovićem, Eduardom i Dijarom, koga su ubeđivali da ode, ali se sada stvari menjaju.

"Da sačekamo mišljenje lekara, ako je, ne daj Bože, u pitanju teža povreda, razgovaraćemo sa trenerom i čuti njegovo mišljenje o tome da li nam je potreban još neki napadač", rekao je "Sportskom žurnalu" Albert Nađ.

U slučaju da Grant smatra da postojeći kadar nije dovoljan, crno - beli bi mogli da traže pojačanje u nekom od slobodnih igrača, pozajmici nekog fudbalera iz inostranstva ili eventualno u Teleoptiku.

Ali, rano je za takva razmišljanja dok čuveni doktor Beniš ne kaže svoje.

Ne propustite