Glišićevi utisci sa Džordanovog kampa!

Autor: Vladimir Nestorović
utorak 11.03.2014.
20:44
Izvor: Sportske.net

Mladi košarkaš Partizana bio je odličan na evropskom delu Džordanovog kampa u Barseloni, pa će u aprilu biti učesnik i internacionalne utakmice kampa u Bruklinu.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Junior Partizana Miloš Glišić prošao je prvi deo kampa 'Džordan Klasik' koji se održava u Barseloni, pa će sa deset najtalentovanijih vršnjaka iz Evrope učestvovati na finalnoj utakmici, koja se održava u Bruklinu od 15. do 18. aprila.

On se nada da će i u Americi biti na svom nivou i da će uspešno predstaviti klub i Srbiju.

"Treninge kampa u Barseloni su vodili američki treneri. Nije bilo lako, ali je vredelo jer smo mogli dosta toga novog da naučimo. Velikim zalaganjem i dobrom igrom izborio sam se za odlazak u Bruklin i šansu da zajendo sa najboljim vršnjacima učestvujem na ol-star meču. Takođe, imaću priliku i čast da vidim najboljeg igrača svih vremena Majkla Džordana."

"Nadam se da ću velikim zalaganjem i posvećenošću, uz dobru igru pokazati svoj košarkaški talenat i da ću dostojno prezenovati svoj klub Partizan i Srbiju."
- istakao je mladi Glišić, a prenosi sajt KK Partizan.

Miloš Glišić je rođen 1998. u Banja Luci, a u redove crno-belih je stigao 2011. godine. Sa reprezentacijom Srbije igrao je na prvenstvu Evrope za igrače mlađe od 16 godina i osvojio je srebrnu medalju.

Pored njega, u Bruklinu će se naći i Aleksandar Aranitović, mladi košarkaš Crvene zvezde Telekom i brat Petra Aranitovića, prvotimca Partizana.

Ne propustite