Gogić: "Gledamo samo napred"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 25.11.2013.
14:35
Izvor: Sportske.net

Dok se u srpskoj javnosti zahuktava novi rat saopštenja, fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić razmišlja o fudbalu i o narednom protivniku u prvenstvu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je ostvarila ubedljivu pobedu pred praznim tribinama 'Marakane', gde je savladana užička Sloboda.

Bili su crveno-beli za kratko i na čelu tabele, ali je Partizanova pobeda ipak vratila stvari na staro.

Međutim, način na koji je aktuelni šampion stigao do pobede izazvao je dosta spekulacija, pokrenuo prepisku zvaničnih saopštenja i ponovo u prvi plan stavio sudijske odluke.

Goran Gogić je, u razgovoru za zvanični sajt kluba, govorio isključivo o fudbalu, o utakmici sa Slobodom i o narednom rivalu, OFK Beogradu.

Gogić u prvi plan ističe i svoj prvi pogodak u dresu Crvene zvezde, kaže da je ubedljiva pobeda samo potvrda odlične partije koju su crveno-beli pružili.

„Znali smo da nas očekuje težak susret. U utakmicu smo ušli nešto slabije što je Sloboda uspela da kazni, ali za razliku od nekih prethodnih mečeva, ovaj put smo uspeli da preokrenemo rezultat u našu korist. Brzo smo izjednačili, Milijaš je odlično centrirao i omogućio mi da postignem svoj prvi gol u Zvezdi. Nakon toga mislim da smo bili mnogo bolji tim, a potvrda svega toga jeste i ubedljiva pobeda.“, rekao je on.

Naredni protivnik Crvene zvezde je OFK Beograd, Gogić ističe da Zvezda neće odustati od svog cilja.

„Već se okrećemo narednom protivniku. OFK Beograd u svojim redovima ima dosta mladih i kvalitetnih igrača. Moramo maksimalno ozbiljno i motivisano da pristupimo tom meču. Do zimske pauze ostalo je još tri duela i verujem da možemo da ostvarimo maksimalan učinak.“, dodao je Gogić.

Naravno, nije propustio priliku ni da se zahvali navijačima, koje ni zatvorena Marakana nije sprečila da podrže svoj tim.

„Zahvalio bih se našim navijačima koje ni zatvorena Marakana nije sprečila da nam pruže podršku. Nadam se da je ovo poslednji slučaj u mojoj karijeri da sam igrao pred praznim tribinama.“ , zaključio je.


Ne propustite