Gogić: "Jagodini ništa više od poštovanja"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.02.2014.
23:40
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Bivši prvotimac Jagodine a sada fudbaler Crvene zvezde, Goran Gogić, poručio je da će on i saigrači ukazati poštovanje ekipi Mladena Dodića ali da će se na tome završiti čitava priča jer crveno-beli žele novi trijumf u prestonici Pomoravskog okruga.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Atmosfera pred gostovanje Crvene zvezde u Jagodini po pravilu je uzavrela a o tome koliko se strasti uzburkaju u gradu na Belici pred ovakve mečeve najbolje može da posvedoči nekadašnji prvotimac Jagodine, Goran Gogić.

"Zvezda je uvek bila i biće magnet za ljubitelje fudbala u Jagodini. U klubu i među igračima je poseban naboj, žargonski rečeno svi su spremni da pruže i 200 posto mogućnosti. Znaju dobro i moji saigrači šta nas čeka, a ja samo mogu da konstatujem da će nam utakmica u Jagodini, uz večiti derbi, biti najteže gostovanje do kraja sezone" objašnjava Gogić u razgovoru za "Novosti".

Vezni fudbaler preselio se u Crvenu zvezdu u smirnaj prethodnog letnjeg prelaznog roka ali sjajne uspomene koje ga vežu za Jagodinu neće uticati na to da pruži svoj maksimum u subotu.

"I dok sam igrao za Jagodinu bio sam veliki zvezdaš, a tek sad, kad igram u klubu za koji živim, učiniću sve da doprinesem pobedi koliku god šansu da dobijem od trenera Stojanovića. I drugarstvo s momcima iz Jagodine će na tih 90 minuta prestati, oni će igrati za svoj grb, ja za svoj i tu neće biti ni emocija ni pardona. Posle ćemo opet biti prijatelji" ističe Gogić.

Zvezda u Jagodini zna samo za pobede pa se u taboru crveno-belih nadaju da će tradicija biti nastavljena, premda Goran Gogić ističe da narednom rivalu treba prići sa poštovanjem.

"Jagodini ćemo ukazati dužno poštovanje, ali ništa više od toga. Mi svoj cilj dobro znamo, prvo mesto koje smo preuzeli prošlog vikenda ne želimo da prepuštamo do kraja sezone i u svaku narednu utakmicu ulazimo s ambicijom da pobedimo. Od tog plana nećemo odstupati jer samo tako možemo da vratimo titulu na 'Marakanu'" zaključak je Gorana Gogića.

Derbi meč 17. kola JSL na programu je u subotu sa početkom od 14 časova i 30 minuta.

Ne propustite