Gogić: "Najlepši dan", Krneta: "Ja sam talija"

Autor: Beta Beta
subota 02.11.2013.
21:32
Izvor: Beta

Fudbaleri Crvene zvezde Goran Gogić i Jovan Krneta nisu krili oduševljenje nakon trijumfa nad Partizanom a defanzivac crveno-belih rekao je posle utakmice da je on bio 'talija'.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Debitant u derbiju i jedan od najzapaženijih fudbalera Crvene zvezde Goran Gogić rekao je da mu je današnja pobeda nad Partizanom najlepši dan u karijeri.

"Ovo je najlepši dan u mojoj karijeri. Ostvarili smo veliki trijumf. Vodio se pravi fudbalski rat, ginulo se za svaku loptu, za svaki duel. Mnogo nam znači ova pobeda na daljem putu, borba za titulu se nastavlja", rekao je Gogić novinarima.

Ovaj vezni fudbaler došao je letos iz Jagodine i ovo mu je bio prvi derbi.

"Bilo je mnogo skeptičnih kada sam dolazio, ali ove dobre igre su mi veliki motiv za dalje. Dočekao sam šansu i nadam se da sam je iskoristio", rekao je Gogić.

Defanzivac Jovan Krneta kazao je da Zvezdi pobeda znači više od bodova.

"Vratili smo se u borbu za titulu. Samo treba da nastavimo ovako. Pobeda u derbiju nam mnogo znači u psihiloškom smislu, sada je sve super. Ovo nije kraj, ali je sigurno da nam mnogo znači", rekao je on.

Krneta je u mlađim kategorijama igrao za Partizan, a novinarima je kazao da donosi sreću timu za koji igra.

"Igrao sam više od 20 derbija i tu je bilo samo dva-tri remija, ostalo pobede. Izgleda da sam 'talija' za ekipu za koju igram", rekao je Krneta.

Ne propustite