Gogić: "Neće biti lako protiv Donjeg Srema"

Autor: Beta Beta
sreda 19.03.2014.
12:57
Izvor: Beta

Vezista Crvene zvezde Goran Gogić svestan je da njega i saigrače očekuje teško gostovanje ekipi Donjeg Srema ali veruje da su crveno-beli kadri da savladaju Pećinčane gde god da utkmica bude igrana.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Uoči predstojećeg gostovanja Donjem Sremu, fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić rekao je da je klub iz Pećinaca izuzetno dobar protivnik i da njegovom timu neće biti lako.

"Igramo protiv rivala koji je izuzetno dobar i sigurno da nam neće biti lako. Ključ uspeha vidim u velikoj želji i kvalitetu koji posedujemo", rekao je Gogić uoči susreta sa Donjim Sremom.

Gogić je naveo da fudbalerima Zvezde ne smeta što još ne znaju da li će igrati u Pećincima, ili na nekom drugom stadionu.

"Ne osećamo nikakvu konfuziju zbog toga što još nije određen stadion na kome ćemo igrati. Spremamo se za sve opcije i u mislima nam je samo pobeda", kazao je Gogić.

Zvezda je u jesenjem delu sezone igrala nerešeno sa Donjim Sremom 2:2, iako je vodila 2:0, a gosti su na tom susretu izjednačili u sudijskoj nadoknadi vremena.

"Svima nam je u lošem sećanju ostao taj meč. Prosuli smo dva boda u poslednjim trenucima, pred skoro punim stadionom. Taj kiks ostavio je veliki trag, jer smo posle toga upali u krizu igre i rezultata. Sada je situacija drugačija, igramo dosta bolje, nalazimo se u velikoj seriji pobeda i želimo da je nastavimo kako bismo zadržali lidersku poziciju", kazao je Gogić.

Vezista crveno-belih istakao je da je zadovoljan rezultatima u prva četiri kola prolećnog dela sezone, ali je dodao da Zvezda može mnogo bolje.

"Imamo mnogo prostora za napredak, i pojedinačno i kao ekipa. Kako sezona bude odmicala očekujem da podižemo formu i najbolje igre prikažemo kada to bude najpotrebnije. Smatram da smo najkvalitetnija ekipa u Srbiji i očekujem da to i dokažemo", rekao je Gogić.

Zvezda će gostovati Donjem Sremu u subotu u 14.30, u utakmici 20. kola Superlige Srbije.

Ne propustite