Gol za pomirenje?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.09.2012.
21:26
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs, Novosti.rs

Stefan Šćepović juče je na Karaburmi odlično iskoristio minutažu koju je dobio u drugom poluvremenu. Postigao je treći gol crno-belih, zaslužan je i za drugi, pa trener Vermezović očekuje da će ga i navijači od sada podržavati.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Crno-beli ponovo nisu blistali, ali su zahvaljujući boljoj igri u nastavku, doduše sa igračem više, uspeli da naprave preokret protiv OFK Beograda i osvoje očekivane bodove.

Trener Vermezović je zadovoljan epilogom, uz određenu dozu razumevanja za nešto lošiju partiju svog tima.

''Posle velikog fizičkog i psihičkog pražnjenja u duelu sa Tromsom bilo je i za očekivati lošiju igru i težak meč. Fudbaleri OFK Beograda su bili veoma motivisani i pokušavali da iskoriste naš umor, što im je i uspelo u prvom poluvremenu. Ipak, u nastavku smo, posle određenih izmena i novih lica na terenu uspeli da napravimo preokret'', izjavio je Vermezović.

A jedan od onih koji je bio najzaslužniji za potpuni preokret je i Stefan Šćepović, koji je do sada bio na udaru navijačkih prozivki, pa trener Vermezović veruje da će vrlo brzo doći do ''pomirenja''.

''Bilo je pitanje dana kada će Šćepa proraditi. Nije mu lako, ali ima našu podršku. Nadam se da će ga sada i navijači podržati. Treći gol koji je on postigao, bio je mnogo lep i ja se nadam njegovim dobrim partijama u nastavku sezone. takođe i Lazar Marković je najavio da ulazi u formu i drago mi je što su preokret donela Partizanova deca'', izjavio je Vermezović.

Naravno, i sam Šćepović je prezadovoljan epilogom jučerašnjeg meča, a o navijačima - sve najlepše...

''Nismo se ni svađali da bismo se sada mirili. Navijači Partizana su najbolji na svetu i naviknuti su samo na pobede i dobre rezultate. Nama je sezona krenula polovično, nismo igrali najbolje, nismo postizali ni golove lako, pa je logično da su imali zamerke. Lično sam veliki 'Grobar' i verovatno bih isto reagovao da sam na tribini'', konstatuje Šćepović.

Kad je u pitanju mladi Mitrović, trener crno-belih ističe da je napadač Partizana tokom meča sa OFK-om ''osetio slabost'' i da je zbog toga izašao.

''Proverićemo sve, otići će na kontrolu, pa ćemo videti o čemu se radi'', objašnjava Vermezović.

Ne propustite