Golčina Asamoe za nova tri boda Juventusa!

Autor: Vladimir Nestorović
nedelja 09.03.2014.
14:18
Izvor: Sportske.net

U veoma napetom i uzbudljivom meču Serije A Juventus je uspeo da zabeleži novu pobedu, a gosti iz Firence mogu da žale za nekoliko propuštenih prilika. Konačan rezultat bio je 1:0.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Velika borba viđena je u duelu Juventusa i Fiorentine koji je napravio uvertiru za nedeljne mečeve u Seriji A. Na kraju su se radovali domaći, ali i 'Viola' može da žali zbog nekoliko propuštenih prilika, pre svega u drugom delu meča.

Počelo je dosta oštro, sa nekoliko neopreznih startova Artura Vidala, pa je on imao sreće što ga sudija nije isključio već na startu meča, a najlepši momenat na utakmici viđen je u 42. minutu, kada je Kvadvo Asamoa postigao zaista prelep gol posle odličnog driblinga u kaznenom prostoru Fiorentine.

Gosti su zaigrali nešto ofanzivnije u nastavku, kada je umesto Marija Gomeza na teren ušao Matos, koji je u 80. minutu pogodio prečku. Ipak, gosti nisu za 90 minuta zabeležili nijedan udarac u okvir gola Bufona, pa se čini da ipak ne mogu da žale zbog minimalnog poraza.

Ovo je četvrta uzastopna pobeda Juventusa, dok 'Viola' u prethodna četiri meča ima samo jedan bod, što će pokušati da iskoristi petoplasirani Inter i približi im se.

Jedini gol sa meča pogledajte OVDE.

Italy Soccer Serie A

Ne propustite