"Golubovi" bi da prekinu 'post'

Autor: Beta Beta
petak 20.09.2013.
17:09
Izvor: Beta

Kormilar Spartaka iz Subotice Petar Kurčnubić izrazio je poštovanje prema ekipi Napretak ali istakao da njegov tim nema drugu opciju osim da ide na pobedu i prekid negativnog niza.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Spartaka Petar Kurčubić rekao je danas da njegova ekipa u meču protiv Napretka želi da prekine seriju od tri poraza.

"Cilj je pobeda i sve ćemo uraditi da to i sprovedemo na terenu, normalno uz respekt ekipi koja je na tri gostovanja u proteklom periodu dva puta pobedila i jednom poražena golom iz penala u nadoknadi vremena", rekao je Kurčubić.

On je podsetio da je Napredak na svakom gostovanju dao gol.

"To je ekipa koja se sa svima nadigrava, imaju individualni kvalitet pogotovo u napadu. Znamo kakva nas utakmica očekuje. Za to smo se spremali ovih sedam dana, imamo veliku želju i motiv da prekinemo ovu seriju od tri uzastupna poraza. Trebaju nam bodovi i pokušaćemo sve da uradimo da do njih dođemo", rekao je trener Spartaka.

"Izuzetno cenimo i poštujemo Napredak, ono što su oni uradili. Za sada beleže dobre rezultate i mi mislimo da će to biti jedna odlična utakmica, a verujemo da i mi imamo kvalitet za sutrašnju utakmicu i da ćemo pobediti", dodao je on.

Kurčubić je istakao i da nije dobro što se pred utakmicu sa Napretkom stvara atmosfera da se mora pobediti i da takav pritisak može biti kontraproduktivan.

"Ono što je sigurno, to je jedna utakmica u nizu, nosi tri boda kao i ostale. Mi smo izgubili u poslednje tri utakmice, ali to ne znači da smo igrali loše. Zato mislim da je pred ovu utakmicu najvažnije da se okrenemo igri i tome da svaki igrač koji izađe na teren u subotu bude bolji nego što je bio u predhodnim utakmicama", rekao je trener Spartaka.

Meč 6. kola između Spartaka i Napretka igra se u subotu od 16.30 u Subotici.

Ne propustite