Golubović na pragu Rome!?

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.11.2013.
19:50
Izvor: Sportske.net

Mladi reprezentativac Srbije Petar Golubović blizu je ostvarenja svog dečačkog sna - transfera u ekipu Rome, prenose italijanski mediji.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Petar Golubović je pažnju na sebe skrenuo nastupima za našu omladinsku reprezentaciju koja je u Litvaniji osvojila titulu prvaka Evrope.

Sa dobrim partijama nastavio je i u OFK Beogradu, a kruna svega je i sinoćni debi za A reprezentaciju, protiv 'Selekcije novinara', kada je na teren ušao umesto Rukavine.

Ipak, ono čemu se Golubović svim srcem nada, jeste i mogućnost da uskoro iz OFK Beograda pređe u redove Rome. On je na tu temu govorio i za italijanske medije, koji prenose da mu je upravo Roma od malih nogu omiljeni inostrani klub, a Frančesko Toti fudbalski idol.

''Dogovor je blizu realizacije. Ja mislim da će se sve znati već narednih dana. Mislim da bih mogao da dođem čak i u januaru, a ako ne tada, onda u junu naredne godine.

Možda će zvučati kao fraza, ali je oduvek moj san bio da zaigram za Romu. Imam i Totijev dres, koji sam dobio još kad sam imao pet godina i čuvam ga još uvek na zidu'',
izjavio je Golubović, a prenosi portal ''footbal-italia''.

Mladi fudbaler je naglasio i da već uči italijanski jezik, što dodatno govori o njegovoj želji da se taj transfer što pre ostvari.

''Igram na poziciji desnog beka, ali i centralnog defanzivca po potrebi. Već učim italijanski i nadam se da neću imati tu jezičku barijeru'', objašnjava Golubović.

Ne propustite