Golubović: ''OFK će igrati najlepši fudbal u ligi''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.08.2013.
18:37
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

U redovima OFK Beograda vlada odlično raspoloženje posle startnog trijumfa nad Voždovcem, ali i istorijskog uspeha omladinske reprezentacije Srbije u kojoj su značajan udeo imali fudbaleri ovog kluba.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Jedan od njih je i Petar Golubović, koji naglašava da će mu uspeh sa ''Orlićima'' biti samo dodatni motiv za što bolji rad i dalji napredak u karijeri.

"Osećaj je fenomenalan. Sav trud, znoj i borba se isplatila - san se ostvario. Uspeh nam je svima odskočna daska za dalji tok karijere, ali tek sad moramo medalju da opravdamo i da nastavimo dalje da radimo dobro'', izjavio je Golubović.

Kad su u pitanju očekivanja od učinka ekipe OFK Beograda u sezoni koja je za ''Romantičare'' uspešno počela proteklog vikenda, Golubović je takođe optimista.

''Pobedili smo u prvom kolu gradskog rivala Voždovca i očekujemo da u dobrom raspoloženju i sa dobrom fizičkom spremom se suprostavimo Spartaku u drugom kolu. Ako ispoštujemo dogovor iz svlačionice, očekujem u nastavak pobedničke serije. Takođe, očekujem plasman OFK-a među prve tri ekipe i izlazak na evropsku scenu. Verujem i da ćemo igrati najlepši fudbal u ligi'', poručio je Golubović.

Ne propustite