Gordić: "Pauza u pravi čas"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.12.2012.
23:46
Izvor: Sportske.net

Talentovani plejmejker Partizana priznao je da će dvonedeljna pauza prijati svim igračima tog kluba nakon iscrpljujućeg prvog dela sezone koji je doneo mnogo trazavica šampionu Srbije.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Nemanja Gordić stigao je u Partizan nakon sporazumnog raskida saradnje tog kluba sa Torijem Tomasom.

Iako je tek nedavno stigao u redove šampiona Srbije već je shvatio šta znači nositi dres kluba kakav je Partizan. Gordić je bio vinovnik teških poraza u poslednjim trenucima mečeva ali je zato u Novom Mestu izrastao u heroja.

"Kada izgubite dve ili tri utakmice na sličan način onda vam je primarni cilj da ispravite greške koje su dovele do toga ali kada se takva situacija prečesto ponavlja onda igrači postaju znatno nervozniji. Svi smo se tako osećali u prethodnom periodu ali nismo prestali da verujemo u sebe. U Novom Mestu sam ja bio u poziciji da rešim meč, drugi put će to biti neko od saigrača. Nadam se da je pobeda nad Krkom signal da stižu bolji dani" kazao je Gordić za sajt ABA lige.

U regionalnom takmičenju uslediće dvonedeljna pauza a nakon toga Partizan prvi meč igra protiv Cibone na svom terenu.

Nemanja Gordić smatra da je nakon nekoliko vezanih poraza a zatim i pobede nad Krkom pauza došla u pravi čas kako bi se napunile baterije.

"Ono što je najvažnije u predstojećem periodu jeste da maksimalno kvalitetno iskoristimo prednosti pauze u šampionatu. Svi smo umorni i odmor će nam dobro doći da napunimo baterije" zaključio je plej Partizana.

Ne propustite