Gordić: "Posle toliko vremena, konačno Partizan!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.11.2012.
18:53
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Nemanja Grodić danas je potpisao pristupnicu u KK Partizan a uskoro bi trebalo da budu završene sve formalnosti oko realizacije njegovog transfera. Bivši košarkaš Azovmaša prezadovoljan što je stigao u Humsku, Vujošević jednako srećan.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Partizan je juče doneo odluku da završi saradnju sa Torijem Tomasom usled Amerikančeve nemogućnosti da se snađe u ekipi Duška Vujoševića.

Odmah je na upražnjeno mesto doveden dojučerašnji plej Azovmaša, Nemanja Grodić koji je sa oduševljenjem dočekao transfer u klub iz Humske.

"Sigurno je da sam jako srećan, posle toliko pokušaja da stignem u Partizan, konačno sam tu. Posle toliko vremena. Jedino što mogu da kažem je da ću pružiti maksimalno da pomognem Partizanu i da ću dati sve od sebe na svakom treningu. Zaista mi je drago što sam ovde" rekao je Gordić prilikom potpisivanja klupske pristupnice.

Sa druge strane, ni trener Duško Vujošević nije krio zadovoljstvo zbog činjenice da je letošnji plan da se Gordić dovede u klub realizovan posle nekoliko meseci čekanja.

"Doveli smo Gordića i ja sam srećan zbog toga, on je bio naša želja i u tokom leta. Ispostavilo se da je sada slobodan i napravili smo taj potez, koji mislim da je dobar i za njega i za klub. Trebaće jedno određeno vreme da se uklopi i zapamti akcije, principe u odbrani, ali će biti pravo pojačanje nama u utakmicama koje predstoje" kazao je Vujošević.

Nemanja Gordić nosiće dres sa brojem deset a poznato je da u četvrtak neće biti na raspolaganju za meč šestog kola EL sa Bešiktašom.

Ne propustite