Gotovo - Lukač stiže u Humsku!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.06.2013.
15:02
Izvor: Sportske.net

Golman OFK Beograda postigao je dogovor sa Partizanom gde će zameniti Vladimira Stojkovića koji će se preseliti u Konjaspor.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Očekivani rapslet događaja usledio je u Humskoj kada su golmani u pitanju. Pošto je postalo jasno da će Vladimir Stojković karijeru nastaviti u Konjasporu, šampion Srbije posegnuo je za najavljenim rešenjem.

Milan Lukač u sredu će zvanično postati novi čuvar mreže kluba iz Humske, a to je za portal "Mondo" potvrdio njegov menadžer Nikola Damjanac, koji je i sam branio boje OFK Beograda i Partizana.

"Pregovori su trajali nekoliko sati i završeni su na zadovoljstvo obe strane. Preostalo je da Milan Lukač prođe lekarske preglede, u sredu bude promovisan pred novinarima i potpiše trogodišnji ugovor, posle čega će se priključiti saigračima na pripremama" kazao je Damjanac.

To znači da će konkurencija za mesto među stativama u Humskoj biti pojačana dolaskom momka koji je karijeru počeo u Mladosti iz Bačkog Jarka, a kasnije je gradio u Žarkovu, Sremu, Čukaričkom, AEK-u i OFK Beogradu.

Za "Romantičare" je odigrao 57 utakmica a u prethodnoj sezoni proglašen je najboljim pojedincem kluba sa Karaburme u izboru navijača.

Ne propustite