Gotovo - Mamić već promovisao El Sudanija!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.05.2013.
21:34
Izvor: Sportske.net

Ni 24 časa nije prošlo od još jednog šokantnog poraza Benfike, ovog puta u Kupu protiv Vitorije Gimaraeš, a jedan od ključnih aktera trijumfa Vitorije Alžirac El Sudani potpisao je ugovor sa zagrebačkim Dinamom.

gnkdinamo.hr
gnkdinamo.hr

Povezane vesti

Ono što se najavljivalo ovih dana, okončano je brže nego što se to očekivalo.

Zagrebački Dinamo je promovisao dojučerašnjeg napadača portugalske Vitorije Gimaraeš, 25-godišnjeg Alžirca El Sudanija, koji je u nedelju postigao prvi gol za svoj sada već bivši klub u trijumfu nad Benfikom u finalu nacionalčnog Kupa.

Sportski direktor Dinama Zoran Mamić veruje da je klub napravio pravi izbor.

''Verujemo da smo dobili kvalitetnog igrača. O tome svedoče i brojne pohvale na njegov račun od strane struke i verujemo da će svoj kvalitet potvrditi i u Dinamu'', izjavio je Mamić.

Sam fudbaler veruje da će sa ''Modrima'' zaigrati u Ligi šampiona.

''Jako sam srećan što sam ovde. Čuo sam već puno toga o Dinamu i svestan sam velikih ambicija ovog kluba. Verujem da ću već na početku sledeće sezone pokazati zašto me Dinamo doveo i opravdati poverenje svih u klubu. Takođe, verujem i da ću sa svojim novim saigračima slušati himnu Lige šampiona na Maksimiru'', izjavio je El Sudani koji već u utorak putuje na okupljanje repreezentacije Alžira.

Ne propustite