Gotovo! Markec već u Lisabonu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.06.2013.
20:49
Izvor: Sportske.net

Posao oko transfera napadača Partizana Lazara Markovića u Benfiku praktično je završen! Narednih dana treba očekivati i zvaničnu promociju.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle najava portugalskih medija da će Lazar Marković u narednih pet sezona nositi dres lisabonske Benfike, u nedelju su stigle i nove informacije u prilog tome, a tokom večeri i potvrda transfera. 

Portugalska ''A Bola'' prenela je da je reprezentativac Srbije već stigao u Lisabon, kako bi obavio lekarske preglede i zatim u najkraćem roku završio sve formalnosti oko prelaska u Benfiku.  

Prema očekivanju, sve je proteklo u najboljem redu i mediji su u kasnim večernjim časovima preneli da je transfer realizovan i da je navodno vredan 10 miliona evra.

Tokom sledeće nedelje treba očekivati i zvaničnu potvrdu dolaska vihornog napadača u ekipu koja će naredne sezone biti prava ''srpska kolonija'', obzirom da će boje Benfike braniti i Sulejmani, Đuričić, Mitrović, Uroš Matić, a još je neizvesno hoće li u Lisabonu ostati i jedan od najboljih fudbalera ovog kluba u protekloj sezoni, Nemanja Matić. 


Ne propustite