"Građevina" leči "Vošine" derbi rane

Autor: Miloš Marković
petak 06.04.2012.
13:54
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Ekipa Vojvodine nema vremena da očajava. Nakon razočaravajućeg derbija, izabranike Dejana Vukićevića već u subotu očekuje novi duel protiv uvek neugodne ekipe Rada.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Kako ističu iz Vojvodine, „dobro odrađen posao“ jednog čoveka na derbiju lišio je Novosađane pomoći šestorice prvotimaca pred sutrašnji duel sa beogradskim Radom.

Dejan Vukićević će se Građevinarima stoga suprotstaviti sa ekipom sastavljenom od mlađanih, talentovanih igrača poput Bojana Nastića, Vladimira Kovačevića, Marka Poletanovića, Šalete Kordića pred kojima je prilika da se predstave publici u najboljem svetlu.

Vojvodina želi što pre da zaboravi dešavanja na meču sa JNA i sve svoje misli i snage usmerava sutrašenjem duelu, ali i revanš utakmici Kupa protiv čačanskog Borca zbog čega će Vukićević sutra odmoriti Apiju, Moreiru i Abubakara.

Vukićević je svestan da njegovom timu na megdan stiže jedna jaka ekipa, ali se uzda u motiv i snagu svojih maldih fudbalera.

„Poraz u poslednjem meču je ostavio traga na tim i nameće obavezu i imperativ pobede do koje nećemo lako doći.“

„Osim sa brojnim kardovskim problemima, mi se sutra suočavamo i sa jednom veoma kvalitetnom ekipom Rada protiv koje neće biti ni malo lako. Ipak, verujem da će, nakon svega šo se izdešavalo u sredu, naša mlada ekipa, sastavljena odomladinaca i fudbalera pred kojima je svetla budućnost, predstavi domaćoj publici u što boljem svetlu.“, istakao Je Vukićević.

Inače, utakmica između Vojvodine i Rada se igra u subotu na stadionu „Karađorđe“ sa početkom u 16 časova.

Ne propustite