"Građevinari" kreću sa radovima u Lučanima

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.03.2012.
20:53
Izvor: Sportske.net, fcrad.co.rs

Fudbaleri Rada prolećni nastavak Jelen Superlige počeće iz Lučana. Tačnije, pre nedeljnog meča u Lučanima, subotnje veče provešće u Požegi.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Prvi duel u nastavku sezone Rad će odigrati protiv "davljenika" Metalca.

Ovakvi susreti uvek su neugodni zbog činjenice da poslednji na tabeli ima velike apetite da već od prvog kola nastavka prvenstva krene da beleži dobre rezultate i na taj način izbegne ispadanje iz lige.

Ovoga puta Rad će morati da se izbori sa tom činjenicom i da da svoj maksimum da bi dobio ovaj meč. Svesni su toga u prvoligašu sa Banjice i oprezno pristupaju ovom meču, između ostalog, zato što protivnik donekle predstavlja nepoznanicu.

"Spremni dočekujemo prvenstveni start iako nemamo puno pravih informacija o nedeljnom rivalu, sem što znamo da imaju velike ambicije protiv nas želeći da se što pre izvuku iz zone ispadanja. Optimista sam i očekujem da ekipa Rada pokaže sav svoj potencijal" samouvereno je istakao na konferenciji za medije trener "Građevinara" Radoje Smiljanić.

Novinarima se tom prilikom obratio i kapiten ekipe Tomislav Pajović koji je izneo svoja očekivanja vezana za duel sa Metalcem.

"Znamo da nas čeka pravi izazov, ali verujem da ćemo uspeti da zabeležimo rezultat koji priželjkujemo , a to je pobeda" rekao je Pajović.

On je dodao da će u nedelju on biti posebno motivisan.

"Lično ću imati veliki motiv, jer će na tribinama biti moji roditelji i prijatelji iz Arilja koji će svim srcem biti uz mene" otkrio je kapiten Rada.

Fudbaleri Rada su odradili popodnevni trening a nakon toga krenuli su put Požege gde će biti stacionirani do nedelje kada igraju meč u Lučanima protiv Metalca.

Ne propustite