''Građevinari'' počeli sa radom u Turskoj

Autor: Darko Mitrović
subota 19.01.2013.
21:30
Izvor: Sportske.net, fcrad.co.rs

Fudbaleri Rada počeli su prvi deo priprema u Turskoj, gde su se preselili u petak. ''Građevinare'' odmah posetili bivši igrači superligaša sa Banjice - Čaušić i Mrkela.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Ekspedicija Rada je od petka u antalijskoj regiji u oblasti Lara. Banjički superligaš će do 28. januara raditi na orijentalnom mediteranskom prostoru, a ekipa je smeštena kao i prošle godine u hotelu "Kremlin Palace".

Pred sedmočlanim stručnim štabom na čelu sa Markom Nikolićem radiće 30 fudbalera u želji da se nametne i obezbedi svoje mesto u takmičarskoj ekipi za nastavak sezone.

Pored trojice golmana Filipa Kljajića, Aleksandra Jovanovića i Borisa Radunovića, stručni štab je spisak kompletirao dvadesetsedmoricom fudbalera: 

Nikola Antić, Slobodan Urošević, Lazar Ćirković, Nikola Raspopović, Milan Jagodić, Branislav Milošević, Nikola Maraš, Stefan Vico, Ognjen Gnjatić, Milan Pršo, Miloš Stanojević, Saša Jovanović, Andreja Luković, Velimir Đurović, Uroš Damjanović, Uroš Đurđević, Andrija Pavlović, Slavko Perović, Nemanja Mihajlović, Anto Vasović, Saša Varga, Predrag Luka, Nikola Leković, Stefan Dimić, Uroš Vitas, Nemanja Kojić i Miroljub Pešić, koji će za Rad nastupati kao pozajmljeni igrač iz redova nekadašnjeg osvajača Kupa - Železnika.

Iz redova ''Građevinara'' i vest da su ih posetili doskorašnji fudbaleri Rada, a sada članovi Eskišehira, Andrej Mrkela i Goran Čaušić. Inače, Rad i Eskišehir će tokom priprema odigrati i prijateljski meč 13. februara.

Prvi rival timu sa Banjice biće ekipa iz glavnog grada Rusije, moskovski Torpedo, i to već u ponedeljak.

Ne propustite