''Građevinari'' remizirali sa Slovacima

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 07.02.2013.
21:28
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri beogradskog Rada odigrali su još jednu utakmicu na pripremama u Antaliji. Ovog puta rival im je bio slovački Spartak Trnava, a susret je okončan bez pobednika.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Još jedan remi upisali su ''Građevinari'' na pripremama u Turskoj. Ekipa Marka Nikolića nije bila efikasna protiv slovačkog Spartaka iz Trnave, pa je na kraju ostao početni rezultat - 0:0.

Rad je imao više od igre, vršili su 'Građevinari'' jak presing u dobrom delu meča, stvorili i nekoliko izglednih prilika, ali utisak je da je realizacija još uvek problematična.

U poslednjih dvadesetak minuta i jaka kiša praćena vetrom pravila je probleme igračima ove ekipe i možda i pokvarila kompletan utisak.

Inače, pre početka susreta, Vladimir Savić je ispred Rada uručio fotografiju grafita čiji su inicijatori i relizatori bili navijači ''Građevinara'' sa  Novog Beograda. Na slici  dominira lik  tragično nastradalog navijača Spartaka, Tomaša Čemana, koji je  izgubio život pre godinu i po dana odlazeći na utakmicu svog tima protiv Levskog u Sofiji.

Fotografiju je u ime kluba iz Slovačke preuzeo standardni golman Martin Raška, koji je ovoga puta meč započeo na klupi.


Ne propustite