"Građevinari" - Timski duh temelj za bolji 'Rad'

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.01.2014.
13:05
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Rada Aleksandar Janković inicirao je druženje stručnog štaba, rukovodilaca kluba i igrača van terena. "Građevinari" su na timskom duhu radili u Košutnjaku i to na dve lokacije.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Rada nastavili su pripreme za nastavak sezone u Jelen Superligi a u utorak su imali posebno organizovano veče koje je poslužilo za "treniranje" timskog duha.

Na inicijativu trenera Aleksandra Jankovića, fudbaleri su u društvu članova stručnog štaba i rukovodilaca kluba uživali u filmu "Montevideo - Vidimo se!" a nastavak druženja upriličen je u jednom od renomiranih restorana u Košutnjaku.

Uz neizostavnu muziku "na uvce" "Građevinari" su uživali u sjajnom raspoloženju pa je trener Janković mogao samo da poželi da takva vrsta "timskog duha" bude preneta na teren.

Priliku da proveri da li će fudbaleri na terenu biti jednako raspoloženi kao u bioskopu i restoranu Janković će imati u subotu.

Superligaš sa Banjice zakazao je novu proveru pred polazak u toplije krajeve a protivnik će biti prvoligaš iz Smedereva. Utakmica se igra u subotu od 13 časova na stadionu "Kralj Petar I" na Banjici.

Ne propustite