''Građevinari'': ''Zaslužujemo opstanak u Superligi!''

Autor: Beta Beta
sreda 28.05.2014.
20:35
Izvor: Beta

Pobedom nad Spartakom, ekipa Rada uspela je da izbori plasman u baraž za opstanak u Superligi, a sa Banjice poručuju da njihov tim zaslužuje da i dalje igra u eliti. Rival u baražu biće im Metalac iz Gornjeg Milanovca.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Pomoćni trener Rada Dragoslav Milenković rekao je danas da su njegovi fudbaleri zasluženo izborili baraž utakmicu sa Metalcem za opstanak u Super ligi Srbije.

"Hvala bogu da su se ostali rezultati u prvenstvu namestili, da su bili u našu korist... Mislim da smo profesionalnim pristupom, uprkos problemima zaslužili ovo", rekao je Milenković agenciji Beta.

Rad je danas u poslednjem, 30. kolu na Banjici pobedio Spartak iz Subotice sa 2:1 i tako izborio 14. mesto u Super ligi, pa će u doigravanju za opstanak u prvenstvu igrati sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca.

"Produžili smo našu nadu. Nadamo se najboljem u baražu, verujemo da protiv Metalca možemo da izborimo opstanak, koji smo uprkos velikim problemima u klubu zaslužili", ocenio je Milenković.

Na današnjem duelu ekipu Rada su predvodili Dragoslav Milenković i Sladjan Nikolić umesto šefa stručnog šaba Setvana Mojsilovića, koji je odsustvovao zbog zdravstvenih problema.

"Svi u klubu su presreći zbog rezultata, pogotovo kada znamo kroz šta smo sve prošli tokom sezone. Ekipa je profesionalno pristupila utakmici i pokazala da ima karakter", kazao je Milenković.

Baraž utakmice za ulazak u Super ligu igraće se 1. i 4. juna. Prvi meč odigraće se u Gornjem Milanovcu, dok se tri dana kasnije Metalac i Rad sastaju na Banjici.

Ne propustite