''Građevinari'': ''Zvezda nije nepobediva!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 16.08.2012.
20:31
Izvor: Sportske.net, fcrad.co.rs

Uoči nedeljnog gostovanja na Marakani protiv Crvene zvezde u ekipi sa Banjice vlada umereni optimizam, kao i želja da se konačno prekine serija bez pobede na našm najvećem stadionu.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Više od dvadeset godina ekipa Rada nije uspela da savlada Crvenu zvezdu na Marakani, a uoči predstojeće utakmice drugog kola Superlige, na Banjici se potajno nadaju da bi ta neslavna tradicija mogla da bude srušena.

''Građevinari'' su u prvom kolu bili bolji od kragujevačkog Radničkog, pa u odličnom raspoloženju dočekuju susret sa Crvenom zvezdom. Trener Marko Nikolić poručuje da njegovi igrači jedva čekaju duel sa vicešampionom Srbije.

''Dosta toga je na strani domaćina, pa i ta tradicija, ali Zvezda nije nepobediva. Pripremamo se za ovaj meč kao za ostale, ali uz dodatni motiv. Mi jedva čekamo tu utakmicu i nadamo se da uz puno discipline, koncentracije i dozu sportske sreće možemo da dođemo do dobrog rezultata", poručio je Nikolić.

Bivši napadač Crvene zvezde Slavko Perović trebalo bi da predstavlja glavnu opasnost po gol domaćih.

''Mislim da imamo svoje šanse. Dosta naših igrača će prvi put igrati tamo, ali mi stariji ćemo se potruditi da ih spremimo, zajedno sa stručnim štabom. Nadam se da ćemo u nedelju biti pravi'', poručio je Perović.

Ne propustite