Grant: ''A titula?''

Autor: Darko Mitrović
subota 05.05.2012.
23:25
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Trener Partizana je u obraćanju novinarima po završetku 142. večitog derbija podsetio da je njegov tim osvojio titulu i da je to najvažnije, iako priznaje da je razočaran večerašnjim porazom. Odbio da odgovori na pitanja o svojoj budućnosti u Partizanu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Osvojena titula bio je glavni argument kojim se Avram Grant večeras branio od neprijatnih novinarskih pitanja.

Trener Partizana je naglasio da njegov tim večeras ''nije pobedio, ali da je ostvario najvažniji cilj ove sezone - šampionsku titulu''.

Novinare je interesovao koliki je njegov doprinos svemu tome, obzirom da mu je prethodnik Stanojević ostavio zalihu od deset bodova prednosti.

''Rekao sam još ranije da veoma poštujem prethodnog trenera, koji je napravio razliku od deset bodova. Napravio nam je lakši posao za drugi deo sezone, ali imali smo i dosta problema, povredili su se Ščepović, Eduardo, pa Lazar Marković...'', podseća Grant.

Osvrćući se na večerašnji meč, Izraelac je istakao da je njegov tim u većem delu meča igrao dobro i da zato sve do 73. minuta nije izvršio nijednu izmenu.

Iako je priznao da je posle poraza uvek najveća odgovornost na treneru, Grant nije želeo da odgovara na sledeća pitanja novinara:

Da li ćete voditi i sledeći "večiti derbi"?

Da li mislite da ćete ostati u Partizanu po završetku sezone?

Da li ćete podneti ostavku?

Da li znate da ste posle "legende Milvola" postali "legenda Crvene zvezde"?

Sva ova pitanja ''nisu bila razumljiva'' treneru Partizana...




Ne propustite