Grant hoće univerzalce u timu

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.02.2012.
21:05
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Uoči povratka crno-belih u Beograd, trener Partizana istakao da mu je cilj da u ekipi ima što više igrača sposobnih da igraju na više pozicija u ekipi. Pohvale Kamari za profesionalizam i za postignut gol protiv Hapoela.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Poslednjeg dana boravka u Izraelu, trener Partizana Avram Grant naglasio je da je sa svojim timom uradio većinu stvari koje je zamislio u ovoj fazi priprema.

Zadovoljan je ponašanjem igrača, učinkom na pripremnom mečevima, ali je dodao i da ima još prostora za napredak.

''Uvek može i mora bolje, trudićemo se da igramo brže i nadam se da ćemo u tome uspeti u Antaliji'', ističe izraelski stručnjak.

Osim ubrzanja igre, Grant traži od svojih igrača da se snalaze na više pozicija u timu.

''Volim kad imam fudbalere sposobne da igraju na više mesta, to mi omogućava da tokom utakmice manevrišem bez izmena. Neki igrači su mi dali za pravo da o njima razmišljam na taj način'', objašnjava Grant.

Ostaje da se vidi da li je jedan od njih i Medo Kamara, ali je doskorašnji ''buntovnik'' uspeo da zasluži pohvale trenera.

''Bez obzira na sve glasine, uverio da je Kamara profesionalac. Dolazio je na sve treninge, trudio se, a od njega sam na poslednjoj utakmici video i fantastičan gol, čujem da mu je to prvi u dresu Partizana'', zaključio je trener crno-belih.


Ne propustite