Grant: ''Izgleda da smo uplašili Ruse...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.02.2012.
21:07
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Fudbaleri Partizana u ponedeljak putuju u Antaliju, gde bi trebalo da ''izbruse'' formu pred nastavak sezone. Trener Grant na zanimljiv način prokomentarisao činjenicu da se tamo ipak neće sastati sa moskovskim CSKA.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Crno-beli su vikend proveli u balonu u Šumicama, a od ponedeljka će ponovo raditi u normalnim uslovima, ovog puta u Antaliji.

Polazak u Tursku planiran je za 15 časova, a trener Grant će na put povesti 27 fudbalera, jednog manje u odnosu na boravak u Izraelu, pošto je Brašanac ponovo otišao na pozajmicu u Smederevo.

Ipak, iskusni stručnjak ponavlja da je igrački kadar crno-belih još uvek ''preglomazan''.

''Svakako je spisak od 27 fudbalera preveliki i da će biti redukovan, ali u ovom trenutku su nam potrebni svi, jer u Antaliji imamo pet utakmica. Po povratku, određen broj igrača će u Teleoptik, jer tamo mogu pravilno da se razviju, a kad god su nam potrebni mi možemo da ih priključimo prvotimcima'', objašnjava Grant.

U Antaliji neće biti susreta sa moskovskim CSKA, a trener Partizana je, doduše u šali, izneo zanimljiv razlog otkazivanja ovog meča.

''Očigledno je da se moj prijatelj Leonid Sucki uplašio odmeravanja snaga sa Partizanom. To sam mu i rekao u telefonskom razgovoru'', ističe Grant. 





Ne propustite