Grant: ''Jedva čekam derbi''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.02.2012.
21:21
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Trener Partizana se raduje činjenici da će njegova ekipa na proleće odigrati tri derbija sa ''večitim rivalom'', ističući da mu je dobro poznata atmosfera na tim mečevima i rivalstvo beogradskih crno i crveno-belih.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Avram Grant je i u nedelju bio na raspolaganju ''sedmoj sili'' u Antaliji. Opšti je utisak da je svojim ponašanjem i načinom rada prijatno iznenadio javnost u Srbiji, obzirom da su mnogi o njemu imali drugačiju sliku, sliku arogantnog čoveka i strogog trenera.  

''Svoj posao ozbiljno shvatam, ali i želim da se ekipa smeje, da moji igrači budu pozitivni. Autoritet se ne stiče podizanjem glasa. Venger, na primer, nikada nije vikao na igrače. Sve dok igrači ispunjavaju svoje obaveze, neće biti problema'', ističe Grant.

On se još jednom pohvalno izrazio o radu svog prethodnika Aleksandra Stanojevića i dodaje da je ekipa koju je zatekao upravo onakva kakvu je očekivao i sada je još više uveren da će njegov angažman u Humskoj biti uspešan.

''Ni u jednoj ligi na svetu nije lako steći 10 bodova prednosti u odnosu na rivala i zato svaki respekt za mog prethodnika. Mislim i da neće biti problema sa navijačima, očekujem da tim igra dobro, da pobeđuje, to je osnova za pozitivne stvari'', ističe Grant.

Neizbežna tema je i večiti derbi.

''Svi znaju za beogradski derbi. Ja ga pamtim iz vremena stare Jugoslavije. Mnogo je tu emocija i strasti, ali to je ono što je najlepše u našem poslu. Radujem utakmicama sa Crvenom zvezdom'', poručio je Grant, koji slavi 57. rođendan.  



 




Ne propustite