Grant: "Jedva čekamo sredu"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.03.2012.
20:45
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Avram Grant zadovoljan je pobedom nad Jagodinom. Sve oči sada su uprte u Kup duel sa Crvenom zvezdom koji se igra u sredu na Marakani.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Raspoloženje u crno-belom taboru dostiže vrhunac u pravom trenutku. Nerešeni dueli sa početka prolećnog dela šampionata ostavljeni su u prošlosti a dve vezane pobede biće temelj da se u sredu napravi pozitivan rezultat protiv večitog rivala.

Meč sa Jagodinom doneo je četiri pogotka i dobru igru Grantovih igrača ali je Izraelac podsetio da je i sa Slobodom igra bila dobra ali su izostali golovi.

"Bila je ovo dobra utakmica, dali smo četiri gola, ali mi je žao što nije bilo navijača da sa tribina vide sve ovo što smo prikazali. Ne bih mogao da tek tako kažem da nam je meč protiv Jagodine bio najbolji od mog dolaska, jer smo i u prošlom kolu (protiv Slobode, 0:0) igrali dobro. Tada smo imali veliki broj šansi, ali nismo ovoliko bili skoncentrisani u završnici" rekao je nakon meča Avram Grant.

Ono što je sada svima u glavi, jeste duel na Marakani koji se igra u sredu. Prvi meč polufinala Kupa Srbije biće prilika da večiti rivali međusobno odmere snage i vide gde su.

Svi u Partizanu željno očekuju ovaj meč a Grant je svestan da se radi o svetkovini srpskog fudbala.

"Velika je to utakmica, a svi volimo velike mečeve. Iskreno, u klubu je svi jedva čekamo" istakao je trener crno-belih.

Ne propustite