Grant mešao karte na treningu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.04.2012.
15:37
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Kako ekipa Partizana ne mora da se opterećuje pred gostovanje Borcu u nedelju, trener crno-belih iskoristio je priliku da na današnjem treningu dozvoli izvesnu slobodu prvotimcima pa je tako izmenjao regularne pozicije igrača.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vidno raspoloženi izašli su igrači Partizana na trening sesiju u "Zemunelu" a Izraelac se odlučio da im dozvoli da igraju na dva gola na skraćenom terenu.

Ono što nisu očekivali igrači, jeste odluka Granta da promeša karte i dodeli im neuobičajne uloge na terenu. Tako su štoperi postali napadači a golgeteri su bili zaduženi da čuvaju gol.

Bugarin Ivanov dobio je zadatak da postiže golove za svoju ekipu a Saša Ilić je "bačen" na poziciju štopera. Iako je Ivanov tokom sezone pokazivao afinitete za ofanzivnim zadacima današnji trening nije bio berićetan za njega pošto nije zatresao mrežu.

Sa druge strane, Saša Ilić bi mogao da razmisli o prekomandovanju na defanzivne pozicije pošto je bilo nemoguće proći ga dok je igrao na poziciji štopera.

Milan Smiljanić odmenio je Ivanova pošto je evro golom sve prisutne ostavio bez daha. Šteta što nije bilo kamera koje bi zabeležile ovaj pogodak jer bi se našao na top listama najefektnijih pogodaka.

Sve u svemu, ekipa Partizana puna elana kreće put Čačka gde će joj u nedelju biti dovoljan i jedan bod da se overi peta uzastopna titula.

Ne propustite