Grant: "Mi se pitamo!"

Autor: Beta Beta
utorak 03.04.2012.
15:40
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Avram Grant svestan je da njegov tim očekuje veoma bitan duel u kome očekuje odgovornu igru crno-belih od kojih zavisi ishodsutrašnjeg meča.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Avram Grant rekao je danas pred meč protiv Vojvodine u 22. kolu Super lige Srbije da se "njegova ekipa pita" u tom duelu.

"Atmosfera u ekipi je dobra zbog nekoliko vezanih pobeda i načina na koji smo igrali na Vračaru. Znam da je Vojvodina bila nezgodan rival u prošlosti, takav je bio slučaj i sa Radom, ali smo uspešno rešili tu utakmicu."

"Verujem da će Vojvodina pokušati da ispravi greške iz prethodnih mečeva, ali se pre svega mi pitamo",
rekao je Grant novinarima u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Na pitanje novinara da li ga brine što je štoper Ivan Ivanov postigao više golova od napadača Eduarda, Grant je kazao da nije bitno ko postiže pogotke.

"Eduardo je dobro igrao na prethodnim mečevima, napreduje iz dana u dan. Nije važno ko daje golove, oni su svakako posledica dobre timske igre", kazao je Grant.

Trener crno-belih je kazao da bi mladi igrači tog kluba Nikola Ninković i Miloš Ostojić mogli u narednim utakmicama da dobiju veću minutažu.

"Verujem u konkurenciju u ekipi i dugu klupu. Ne mora stalno da igra istih 11 igrača samo zato što smo pobedili u prethodnoj utakmici", dodao je Grant.

On je istakao da je svaki prvenstveni meč važan jer je trofej u Super ligi glavni za koji se Partizan takmiči.

"Svaki prvenstveni meč je veoma važan jer je to glavni trofej za koji se takmičimo. Ne verujem da će se bilo šta rešiti u naredne dve utakmice. Idemo korak po korak."

"Drago mi je što ćemo ponovo igrati na domaćem terenu pred našim navijačima
", istakao je Grant.

Izraelac je pohvalio strance u timu Vojvodine, Stefana Apiju i Almamija Moreiru, za koje je rekao da su odlični igrači.

"Radi se o odličnom igraču (Apija). Kada sam bio direktor u Portsmutu, trener Hari Rednap i ja smo hteli da ga dovedemo u Englesku, a Moreira je takodje odličan fudbaler", zaključio je Grant.

Partizan dočekuje Vojvodinu sutra u 18.30.

Ne propustite