Grant: "Može rakija posle derbija"

Autor: Filip Mitrović
nedelja 08.04.2012.
18:37
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana posle pobede nad Spartakom priznao novinarima da je probao čuveni srpski brend - rakiju, istakavši da nema ništa protiv da je "gucne" ponovo posle dobrog rezultata u derbiju.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle meča u Subotici, trener "Golubova" Zoran Milinković je uspeo da ubedi Avrama Granta da popije čašicu "viljamovke". Ipak izaleski stručnjak ističe da nije naročit ljubitelj alkohola.

"Ako izuzmem vino, ne pijem alkohol. Posle utakmice sam seo sa Milinkovićem i popio malo rakije. Nije loša, ali je jaka, pa me bolela glava. U svakom slučaju, Subotičani su bili gostoprimljivi." rekao je Grant.

Grant je izjavio da veruje da Partizan može da nadoknadi 0:2 sa "Marakane" i da se plasira u finale Kupa, uprkos mukama sa povređenim igračima. U slučaju da se crno-beli plasiraju u finale, Grant je obećao da će to proslaviti otvaranjem flaše rakije, koju je dobio na poklon.

"Nije tajna da smo igrali dobro u prvoj utakmici, ali izgubili. Fudbal je to, ništa nije nemoguće. Sada su mi povređeni igrači najveća briga.

Naš cilj je da uvek dominiramo i napadamo od starta, ali ne ide sve uvek kako želimo. Zato moramo da budemo spremni na sve, jer na terenu postoji i drugi tim. Uvek morate da imate i plan B." izjavio je Izraelac.

Avram Grant je odgovorio i na opasku da nijedan od dvojice stranaca (Mateus i Reber) koji su trenirali Partizan nije uspeo da savlada "večitog" rivala.

"Nisam znao, ali to će mi biti još jedan izazov. Zvezda ima dobar tim i dobar rezultat i zato će nam posao biti težak." rekao je.

Za 67 godina postojanja Partizan nikada stigao 0:2, bilo da je reč o domaćem Kupu ili evropskom, a Grant najavljuje da će mu to biti dodatni izazov.

U slučaju pobede crno-belih od 2:0, penali bi odlučili finalistu. Ipak, Partizanov trener ne bi poželeo scenarijo sa penalima, jer mu osveže ružna sećanja na poraz u finalu LŠ 2008. godine u Moskvi protiv Mančester Junajteda dok je predvodio Čelzi.

"Nisam ljubitelj penala.Džon Teri je 2007/08 bio najbolji izvođač, promašio je samo jedan u sezoni, uključujući i treninge. Dobro znate koji". zaključio je uz osmeh.

Ne propustite