Grant: “Navijači, srećan Uskrs!”

Autor: Miloš Marković
nedelja 15.04.2012.
09:18
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Trener Partizana srpskoj javnosti i navijačima svog tima čestitao praznik i izrazio nezadovoljstvo činjenicom da ljubitelji crno-belog dresa nisu bili u prilici da prisustvuju veoma bitnoj pobedi.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je vratio deset bodova prednosti, razliku koju su crno-beli imali u odnosu na večitog rivala po dolasku Avrama Granta na mesto trenera.

Važnost trijumfa nad Javorom Grantovi momci na žalost nisu bili u prilici da podele sa svojim navijačima, a izraelski trener se još jednom svrnuo na nesvakidašnju odluku da se, zbog ispada nekolicine, kazne svi navijači i liše dolaska na stadion.

“Još jednom ću reći da mi se zaista ne sviđa ovakav način suspenzije koji je neuobičajen u ostalim zemljama.”

"Nema smisla kažnjavati sve navijače koji uvek pružaju veliku podršku našem timu zbog jedne grupe koja pravi probleme. Žao mi je što navijači nisu bili na stadionu kako bi sa nama podelili ovu jako bitnu pobedu.”, rekao je Avram Grant, a potom i lično čestitao srpskoj javnosti veliki praznik.

“Ovom prilikom želim svima da čestitam Uskrs i poželim da lepo provedu praznik, a naročito našim navijačima koji ponovo mogu da uživaju u prednosti od deset bodova.”, poručio je Izraelac.


Ne propustite