Grant: ''Razumem bes navijača, ali ovo ne sme da se događa''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.03.2012.
17:55
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Dan posle još jednog neuspeha na klupi crno-belih, Avram Grant sa novinarima razgovarao kako o samoj utakmici, tako i o nemilim scenama posle meča. Uveren je da nije pogrešio u taktici sa jednim isturenim napadačem... ''Pa, Zvezda je postala prvak Evrope

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener Partizana Avram Grant osudio je danas sinoćnji napad huligana na najmlađeg prvotimca crno-belih Lazara Markovića, uz poruku da tako nešto ne bi smelo da se događa.

''Mogu da razumem bes navijača posle remija, ali to ne sme da se manifestuje na takav način. Sada svi moramo da zaštitimo Markovića, koji je na terenu dao sve od sebe. Uostalom, gledao sam i snimak meča, navijači ne mogu da se žale na kvalitet fudbala'', konstatovao je Grant.

Njega su navijači zasuli upaljačima, a na to je imao duhovit komentar.

''Ne pušim, upaljači mi nisu potrebni, ali čuo sam da je to deo tradicije u Srbiji'', izjavio je Izraelac.

Kad je u pitanju taktika sa jednim napadačem u špicu, Grant smatra da nije napravio grešku.

''Ceo svet igra tako. Imam dobre igrače u veznom redu i na meni je da to i iskoristim. Pa, i Crvena zvezda je '91. postala prvak Evrope sa jednim napadačem'', istakao je trener Partizana.

On dodaje da se ciljevi ekipe nisu promenili i veruje da su njegovi igrači dovoljno psihički jaki da ovu situaciju prevaziđu.

''Ovo je bio jedan od dana kada lopta prosto neće u mrežu. Jedan gol će sve preokrenuti, ciljevi ostaju isti i siguran sam da ćemo ih ostvariti'', poručio je Izraelac.




Ne propustite