Grant: ''Sad će nam biti lakše, bar ćemo igrati na boljem terenu''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.03.2012.
17:50
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Novi trener Partizana ne želi da traži alibi za remi u Pazaru, ali ne može ni da se otme utisku da je njegovu ekipu u prvom prolećnom kolu dočekao veoma loš teren. ''Fudbalska Srbija ne sme da dozvoljava ovako nešto'', poručio Grant.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Avram Grant polako se upoznaje sa ''čarima'' stadiona u Srbiji. Ako je poseta i atmosfera na tribinama bila za pohvalu, kvalitet terena u Novom Pazaru, prema njegovom mišljenju, ne zaslužuje prelaznu ocenu.

''Fudbalska Srbija ne sme da dozvoli da se igra na onakvim terenima! Bio sam i u Kini, Mikroneziji, Africi i znam koliko ekipi znači dobar teren. Atmosfera na tribinama bila je inspirativna, ali teren nikako nije'', ističe Grant.

On naglašava da u svemu tome ne traži alibi za izostanak pobede crno-belih u ovom meču, svestan ambicija ekipe koju je zimus preuzeo. Izraelac veruje da će naredni mečevi doneti napredak, kako u igri, tako i u rezultatu.

''Znam da Partizan mora stalno da pobeđuje, ali i ovakvi dani kao što se dogodio nama u Pazaru, dešavaju se u fudbalu. Ipak, mislim da je mnogo važnije ono što nas čeka u sledećem kolu. Sigurno je da će nam biti lakše, jer ćemo igrati na boljem terenu. Imamo dobre tehničare u ekipi, ali moraju da budu koncenmtrisaniji, pogotovo kad protiv sebe imaju ekipu koja se samo brani'', istakao je Grant.




Ne propustite