Grant trajao samo polusezonu!

Autor: Miloš Marković
nedelja 13.05.2012.
08:51
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Agent izraelskog stručnjaka otkrio Žurnalu ekskluzivnu informaciju da će Avram Grant vrlo brzo svojevoljno otići iz Partizana!

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Pini Zahavi, agent trenera Partizana, otkrio je senzacionalnu informaciju kolegama iz “Sportskog Žurnala” u kojoj tvrdi da će Izraelac za nekoliko dana svojevoljno napustiti klub na osnovu klauzule u ugovoru koja mu dopušta da to uradi na kraju tekućeg prvenstva.

Avram će iskoristiti klauzulu iz ugovora, na osnovu koje može do 15. maja da se izjasni hoće li i naredne godine voditi Partizan.”

Moj klijent želi da ode, izvesno je da ćemo zajedno do tog datuma obavestiti čelnike srpskog kluba o namerama da Grant odlazi.”, otkriva Pini Zahavi.

Kako dalje objašnjava zastupnik izraelskog trenera, iako je Grant pre samo nekoliko dana tvrdio da ostaje, razlog odlaska biće taj što je trener Partizana dobio nekoliko novih ponuda, o kojima neće govoriti do prekida saradnje sa beogradskim klubom.

Avram želi da bude pošten prema Partizanu, insistirao je da ne počinjemo pregovore ni sa jednim klubom dok ne raščistimo trenutnu situaciju.”, rekao je Zahavi.

Grantov zastupnik takođe otkriva da Izraelac neće potraživati nikakva finansijska sredstva koja bi mu sledovala do kraja saradnje, jer novac, kako kaže ionako nije bio razlog dolaska u Srbiju.

Spekulisalo se takođe da bi eventualni razlog Grantovog odlaska mogao biti pritisak javnosti i navijača, ipak, odluka o odlasku ima isključivo sportski karakter.

Grant mi je rekao da je srećan u Srbiji, da ima odličan odnos sa igračima, navijačima i rukovodstvom."

"Grant stvarno voli crno-bele, ali njegova davnašnja želja je da se vrati u engleski fudbal.”, kao da otkriva Zahavi gde će otići trener za koga su, nezvanično, već interesovanje pokazali Bolton, Blekburn, pa i Los Anđeles Galaksi.


Ne propustite