Grant: ''Uprava mi je obećala da neće prodavati igrače''

Autor: Darko Mitrović
subota 25.02.2012.
21:08
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Uoči starta prolećnog dela sezone trener Partizana još jednom izrazio zadovoljstvo kvalitetom ekipe kojom raspolaže i veruje da će ona ostati na okupu za evropska iskušenja, uz još par pojačanja tokom leta.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Avram Grant uverava da su crno-beli obavili odličan posao na zimskom pripremama i uveren je da njegov tim potpuno spremno dočekuje nastavak sezone sledećeg vikenda.

Najveći problem koji se pojavio ove zime svakako je povreda Marka Šćepovića, ali Grant veruje da njegov tim i bez talentovanog napadača ima kvalitet za trofeje u domaćim okvirima.

''Dijara je protiv Dinama postigao gol poput Maradone, Eduardo se dobro kretao na utakmicama, ali nikako ne može da pogodi mrežu. Dobri su to igrači, samo drugačiji od Šcepovica'', analizirao je Izraelac učinak alternativa u napadačkim redovima.

On je ponovio i da je veoma bitno da se ekipa uspešno snalazi u različitim sistemima igre.

''U modernom fudbalu ekipa mora da igra više sistema. Primeri su Real Madrid, Mančester junajted... Oni to mogu jer imaju dobre igrače. Na ovim pripremama zaključio sam da i mi to možemo'', smatra Grant.

Brinu ga greške u odbrambenoj liniji u duelima sa Šahtjorom i Dinamom.

''Ko prima takve golove nije za najviši nivo, a ja želim da dođemo baš dotle, a znam i kako'', uverava iskusni stručnjak.

Konačno, istakao je i da je od uprave kluba dobio obećanje da će ekipa ostati na okupu za evropska iskušenja na leto.

''Dovešćemo jednog ili dvojicu igrača da se pojačamo, a imam obećanje članova uprave da će ovaj tim ostati na okupu dokle god budemo trajali u Evropi'', zaključio je Grant.


 

Ne propustite