Grant zadovoljan, hvali i teren, Kuzeljeviću ''čudan'' gol Partizana

Autor: Beta Beta
subota 12.05.2012.
21:06
Izvor: Beta

Posle današnjeg derbija u Kragujevcu, trener Partizana istakao da je njegova ekipa ponovo propuštala prilike, ali je zadovoljan posle osvojenih bodova. Izraelac pohvalio i rivala, ali i teren na ''Čika Dači''. Njegov kolega Kuzeljević žali zbog gola, prim

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener Partizana Avram Grant rekao je da su njegovi fudbaleri ponovo propustili dobre prilike na današnjem meču protiv Radničkog 1923, ali da je dobro što je njegova ekipa pobedila u 29. kolu Super lige Srbije.

"Dobro je što smo pobedili, nije bilo lako igrati u Kragujevcu protiv jedne izuzetno dobre ekipe koja je postigla zavidne rezultate u ovoj sezoni. Imali smo dobre prilike, nismo uspeli da ih iskoristimo, tako da na kraju mogu da budem zadovoljan ostvarenom pobedom", rekao je Grant posle pobede Partizana u Kragujevcu sa 1:0.

"Imali smo prilike da igramo na dobrom terenu, što nije često slučaj, a mislim da je i to razlog dobrih igara Radničkog", dodao je Grant.

Trener Radničkog Slavenko Kuzeljević kazao je da je začudjujuć način na koji je njegova ekipa primila gol.

"Prvo poluvreme smo bili smušeni, začudjujuć je način na koji smo primili gol kada smo igrača ostavili samog u šesnaestercu. Posle smo se dogovorili da krenemo agresivnije i da igrom i zalaganjem još jednom potvrdimo da posedujemo kvalitet", kazao je Kuzeljević.

Ne propustite