Grantovi "globtroteri"

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 02.02.2012.
09:16
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Partizan bi letos mogao preko Australije da stigne do Lige šampiona. Crno - beli će se verovatno u Adelajdu pripremati za kvalifikacije za elitu, ukoliko odbrane titulu...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan pregovara sa Adelajd Junajtedom, Australija je idealna tokom leta za pripreme, pa bi već početkom juna, crno - beli mogli da se presele na ovaj kontinent.

Oni računaju i na finansijsku dobit od čitave priče jer u Australiji ima mnogo srpskih iseljenika.

Naravno, ne bi bilo teško zakazati mečeve u Melburnu i Sidneju, a jasno je da bi tribine bile pune.

Podsetimo, postojala je ideja da Partizan i Crvena Zvezda igraju na ovom kontinentu, ali nije došlo do dogovora, sada je prilika da tamošnji ljubitelji fudbala vide na delu crno - bele.

Prema planu, bazične pripreme bi bile sprovedene u Australiji tokom juna, jer i ove godine, ako Partizan sačuva ogromnu prednost, evropsko sito počinje već polovinom jula.

Inače, temperatura u Južnoj Australiji od juna je oko 15 stepeni, praktično tada počinje zima. U pitanju je klima slična mediteranskoj.

Srpski šampion bi bio gost Adelajd Junajteda, trenirali bi na njihovom "Hindmarš" stadionu. Mali problem bi predstavljala udaljenost drugih gradova, ali u Australiji ništa nije blizu...

Ne propustite