Grantovo sito

Autor: Boris Jovanović
subota 04.02.2012.
10:51
Izvor: Sportske.net

Partizan će odigrati još jedan meč u Hercliji, nakon toga sledi povratak u Srbiju. Već je sada jasno da će otpasti par mlađih igrača. Nejasna situacija sa Dijarom, a nemotivisani Kamara će teško do mesta u timu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Igrači koji su prekomandovani na početku priprema iz Teleoptika će se vratiti u filijalu. Jojić i Ostojić za sada ne mogu da konkurišu za tim, Brašanac će takođe negde na pozajmicu.

Utisak je da Grant želi da stvori tim koji će se uigrati do leta, da ga pojača sa par igrača i napadne ulazak u Ligu šampiona.

Dijara tvrdoglavo ponavlja da će ostati, ali on nije u konkurenciji jer će mlađi igrači imati prednost. Senegalcu ističe ugovor u junu i on neće biti obnavljan.

Kamara je nemotivisan, Grant je sa njim razgovarao, ali o fudbalskim temam. Ne želi da se meša u dešavanja na relaciji klub igrač, ali na terenu prednost imaju Marković i Smiljanić.

Kako je mladi Saša Marković rekao za "Sportski žurnal" prija mu poverenje Izraelca.

"Stalno priča kako napredujem", kaže momak koji je stigao iz OFK Beograda, ali je jesenas bio osuđen na klupu.

U svakom slučaju ovakav Kamara i nije potreban Partizanu, a što se Granta tiče, čini se da ne mari puno i da će šansu dobiti oni koji žele da igraju i da se dokazuju.

Ne propustite