Grantu titula najvažnija, Vojčić razočaran pristupom igrača

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.04.2012.
22:54
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Današnji susret na stadionu kraj Morave nosio je veliki ulog za suprotstavljene strane na terenu. Partizan je "jurio" titulu, Borac opstanak. Na kraju, osmeh je krasio lice Avrama Granta.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Crno-belima je i bod bio dovoljan u Čačku ali se igrači nisu kockali sa ugledom kluba već su profesionalno pristupli meču i savladali protivnika rezultatom (4:0).

Avram Grant je po završetku utakmice izarzio zadovoljstvo zbog činjenice da je osvojena nova titula ali ga raduje i igra koju su igrači pokazali na današnjem meču.

"Za nas je najvažnije što smo i matematički obezbedili titulu, nastavili sa dobrim igrama, postigli mnogo golova i dobili desetu utakmicu zaredom. Srećni smo zbog pobede, izgledalo je lako, ali nije baš tako bilo jer smo igrali protiv tima koji se dobro bori" rekao je Grant.

Na drugoj strani tuga. Slavko Vojčić bio je vidno razočaran zbog činjenice da je nakon poraza od Partizana Borac jednom nogom već u Prvoj ligi Srbije. Ono što ga najviše boli jeste nezalaganje njegovih igrača koji su se predali pre prvog zvižduka sudije Santrača.

"Nije mi jasno zašto se igrači Borca tako lako predaju. Ne znam da li su bez motiva, volje ili želje. Nije sramota izgubiti od Partizana, ali je sramota izgubiti sa ovolikim rezultatom" istakao je Vojčić.

Partizan će u narednom kolu ugostiti Crvenu zvezdu dok Borac ide u goste Radu uz sve manje šanse da izbori opstanak u Superligi.

Ne propustite