Grba o ''slučaju Micov'': ''Prenaglili i selektor i igrač''

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.08.2014.
12:37
Izvor: Sportske.net, kurir-info.rs

Nekadašnji košarkaš Partizana Goran Grbović i svojevremeno saigrač Saše Đorđevića u crno-belom dresu, smatra da je ''Sale Nacionale'' trebalo da ima malo više strpljenja u vezi sa postupkom Vladimira Micova i njegovim odstranjivanjam iz tima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Mučan utisak na generalnoj probi za Svetsko prvenstvo u Španiji, kada smo očekivali da naši ''Orlovi'' pruže i možda najbolju partiju od početka priprema, ostavio je sukob selektora Aleksandra Đorđevića i Vladimira Micova, koji od tog trenutka više nije u konkurenciji za nastup na SP.

Par dana posle tog događaja, svoje mišljenje na tu temu je izneo i Goran Grbović, legenda Partizana i naše košarke.

On smatra da je sve trebalo da se reši na drugačiji način, bez preterane nervoze, jer Srbija ne bi trebalo da ima takav luksuz da se na ovakav način odriče važnih igrača.

''Mislim da su prenaglili i jedan i drugi. Nismo mi Amerikanci, pa da imamo 30 igrača na raspolaganju. Plašim se takođe i da se to ne odrazi na atmosferu u ekipi. A Micov je dobar košarkaš, koji bi nam dobro došao'', rekao je, između ostalog, Goran Grbović, a prenosi ''Kurir''.

Bilo kako bilo, Micov je ''otpisan'', a danas će, kako smo i najavili, selektor odlučiti i ko je još jedan igrač koji neće biti u srpskoj ekspediciji na Svetskom prvenstvu.

Ne propustite