Grbić: "Na 'Marakanu' puni samopouzdanja!"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.05.2013.
19:17
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Napadač OFK Beograda Petar Grbić poručio je da on i njegovi saigrači puni samopouzdanja dolaze na "Marakanu" gde će narednog vikenda pokušati i treći put u tekućoj sezoni da "skinu skalp" Crvenoj zvezdi.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri OFK Beograda mogli bi da budu jako neugodan protivnik Crvenoj zvezdi u predstojećem okršaju jer ekipa Zorana Milinkovića više nema za čime da strahuje niti čemu da se nada.

"Romantičari" se nalaze u mirnoj luci, dovoljno daleko od opasne zone, ali i od borbe za Evropu, pa se očekuje da plavo-beli sa Karaburme na "Marakani" odigraju rasterećeno o čemu je posvedočio i Petar Grbić.

"Raspoloženi ulazimo i nakon pobede protiv neugodnog Radničkog iz Kragujevca. Utakmica iza nas je bila veoma teška, ali uspeli smo sve da prebrodimo, pokazali smo karakter i ostavili tri boda na Karaburmi. Tri vezena trijumfa imamo i to nam je bitno jer smo podigli samopuzdanje maksimalno pred gostovanje na Marakani" poručio je napadač OFK Beograda.

Upravo je Petar Grbić bio "dželat" crveno-belih u prvom delu prvenstva ali je zasluge za pobede nad Zvezdom prebacio na čitav tim.

"Pobede su plod cele ekipe i dobrog rada iza nas. Tako će biti i u narednim kolima, daćemo sve od sebe da neporaženi izađemo iz sva četiri kola, a što da ne i da pokušamo da sve dobijemo utakmice do kraja prvenstvene trke" zaključio je Grbić.

Fudbaleri OFK Beograda gostuju ekipi Crvene zvezde u subotu, 11. maja, a utakmica na našem najvećem stadionu počinje u 19 časova.

Ne propustite