Grbić u Partizanu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.07.2013.
19:27
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbaler Olimpijakosa, koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u OFK Beogradu, od danas je novi član Partizana. Crno-beli su Grbića pozajmili od šampiona Grčke.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Napadač atinskog Olimpijakosa Petar Grbić narednu sezonu provešće u Partizanu kao pozajmljen igrač. Taj dogovor postigli su danas čelnici šampiona Srbije i Grčke pa će se crnogorski internacionalac već sutra priključiti treninzima Partizana.

Radi se o momku koji je rođen 7. avgusta 1988. godine a prethodnu sezonu proveo je na pozajmici u OFK Beogradu za koji je odigrao 22 meča i postigao sedam pogodaka, od kojig tri u duelima sa Crvenom zvezdom u prvenstvu i Kupu.

Po završetku sezone u JSL spekulisalo se da bi Grbić mogao na Topčidersko brdo ali nije bilo jasno ko će od "večitih" uspeti da ga dobije od Olimpijakosa.

Iz Partizana su očigledno imali bolje ubeđivačke argumente pa su zahvaljujući njima dobili sjajnog napadača koji je u dosadašnjem toku karijere nastupao još za Mladost, Mogren, Levadijakos i Hapoel Ber Ševu.

Grbić je za državni tim Crne Gore odigrao tri utakmice a sva papirologija oko njegove selidbe u Partizan biće završena naredne nedelje.

Ne propustite