Grbović: "Partizan održao čas košarke Bajernu"

Autor: Vladimir Nestorović
subota 08.03.2014.
13:40
Izvor: Sportske.net

Goran Grbović, legenda crno-belih, veoma je zadovoljan predstavom koju je Partizan priredio svojim navijačima u meču sa nemačkim klubom.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

U intervjuu koji prenosi sajt Novosti, Goran Grbović izrazio je svoje oduševljenje utakmicom u 'Areni', kada je Partizan savladao minhenski Bajern.

On u prvi plan stavlja timsku odbranu crno-belih, ali i sjajne partije Tarensa Kinsija i Aleksandra Pavlovića.

"Zadovoljan sam jer je Partizan igrao fanatičnu odbranu tokom svih 40 minuta. Istina, imali su padove u igri u određenim momentima, ali i fenomenalne Terensa Kinsija i Aleksandra Pavlovića. Velika je stvar što smo slavili nad renomiranim Bajernom bez jednog od najboljih igrača Bogdana Bogdanovića. Tek sada se vidi koliko je bilo značajno da se ostvari trijumf u Minhenu."

"Nikome nije lako da igra pred vatrenim pristalicama Partizana, ali mi se čini da crno-beli održali čas košarke nemačkom timu. Kinsi je odigrao maestralno. Zaslužio je ovacije koje je dobio po izlasku iz igre, pre svega jer je odličan čovek i tokom čitave sezone daje pravi primer saigračima."

"Srećan sam što Pavlović polako ulazi u ritam. Ovo je bila njegova najbolja partija od kada je došao, a verujem da nije rekao „poslednju reč“. Siguran sam da ovo nije poslednja pobeda Partizana u Evroligi ove sezone." - objasnio je Grbović.

Svoj naredni meč Partizan igra sutra, kada gostuje ekipi Olimpije u Ljubljani, a ovaj meč na programu je u 17.00.

Ne propustite